HALUATKO JÄTTÄÄ KÄDENJÄLKESI MAAILMAN MERILLE?

– Tule tiimiimme rakentamaan veneitä!

Käsistään kätevä saa paikan

Etsimme SARGO Oy Ab:lle käytännön osaajia, joilla pysyvät työkalut käsissä ja jotka pystyvät ja haluavat tehdä siistiä jälkeä.

Koulutamme tehtäviin valitut itse, joten tutkinnollasi ei ole niin suurta merkitystä. Hyvä pohja veneenrakentamiseen voi olla esimerkiksi rakennusalalle tai puusepiksi kouluttautuneilla.

Työ on käsillä tehtävää asennustyötä, jota tehdään moderneissa sisätiloissa. Teemme töitä LEAN-periaatteiden mukaan, joten työntekijämme saavat helposti tehtyä työnsä hyvin.

Vaihtelevaa työtä

Veneenrakentaminen on hyvin monipuolista ja vaihtelevaa työtä. Yhden veneen valmistumiseen menee noin 4-8 viikkoa, jonka aikana pääset näkemään miten olet omilla käsilläsi ja yhteistyössä muiden kanssa rakentanut maailmanluokan veneen.

MAHDOLLISUUS VAIKUTTAA OMAAN TYÖHÖNSÄ

Ymmärrämme, että ihmisillä on elämää myös töiden ulkopuolella. Siksi meillä voi myös järjestellä töitä tarpeen vaatiessa, niin että henkilökohtainen ja työelämä ovat tasapainossa. Haluamme pitää hyvää huolta työntekijöistämme.

PERHEYRITYS KOKKOLASTA

SARGO Oy Ab on perheyritys, joka on toiminut yli 50 vuotta Kokkolassa. Vaikka toimitamme valmiita veneitä ympäri maailmaa aina Yhdysvalloista Japaniin saakka on yrityksessämme avoin ilmapiiri ja organisaatiomme on pieni. Toimitusjohtajan puheille pääsee kävelemällä hänen toimistoonsa.

HALUATKO VALLOITTAA MAAILMAN OMIEN KÄTTESI TÖILLÄ?

Jätä meille avoin hakemus, niin olemme yhteydessä sinuun, kun sopiva työtehtävä aukeaa. Voit myös jättää meille vapaamuotoisen hakemuksen osoitteeseen info@sargoboats.fi

 

Mitä työntekijämme sanovat:

”Arvostan työnantajan joustavuutta työajoissa. Tekemällä tunteja sisään tai käyttämällä pekkasia voi käydä toimittamassa omia asioita varsinaisen työpäivän aikana.”

AKI

”Tykkään työskennellä SARGO Oy AB:lla, koska täällä arvostetaan laadukkaasti rakennettuja veneitä.”

SAMULI

”Minulle tärkeää työssäni on käsillä tekeminen sekä se, että näkee oman työnsä tuloksen.”

JOACHIM

”Täällä on hyvä työympäristö, uudet ja modernit tilat, hyviä työkavereita ja monipuolista työtä.”

MIKAEL

”Pidän siitä, että työtehtävät ovat vaihtelevia ja työ on itsenäistä.”

DANIEL

”Työn tulokset ovat nähtävissä välittömästi ja kun veneen saa valmiiksi, on se aina yhtä mukava tunne!”

MARJA-LEENA

Tutustu tiimiimme:

Marja-Leena Heinonen

Viimeistelytyöt

Daniel Sandkulla

Puuseppä

Mikael Silvander

Työnjohtaja

Aki Pekkarinen

Pienosien esivalmistelu ja asennus

Samuli Nieminen

Kansiasentaja

Joachim Kiviniemi

Sahaus-, hiomis- ja maalaustyöt

Avoimet työpaikat

Haemme SARGO Oy Ab:n palvelukseen Kokkolaan

TYÖNJOHTAJAA

johtamaan pienempien 28-33″ SARGO-mallien tuotantoa

Vastaat tuotannosta Lahdenperän uusimmassa yksikössämme. Arvostat laatua ja haluat ymmärtää, miten uusin teknologia merellä toimii. Johdat noin 15 henkilön tiimiä, jotka asentavat erilaisia ​​komponentteja ja kokoavat myös kokonaisia ​​veneitä. Tukenasi ovat muut työnjohtajat, jotka työskentelevät tiiviisti yhdessä vakiintuneen Lean-tuotantoprosessin mukaan.

Osallistut myös tuotannon kehittämiseen ja tulet osaksi johtoryhmää.

Odotamme organisointikykyä ja kykyä suunnitella tuotantoa. Kiinnostusta teknisiin ja käytännöllisiin ratkaisuihin sekä halua saada asiat hoidettua. Sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja esimiestaidot ja olet oma-aloitteinen. Suullista ruotsin että suomen kielen taitoa.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta esimiestyöstä ja ongelmanratkaisukykyä. Kiinnostusta veneisiin tai harrastat veneilyä ja sitä kautta ymmärrät työn tuomat haasteet.

Tarjoamme
– Mielenkiintoisen ma-pe päivätyön Suomen markkinaa johtavien moottoriveneiden parissa
– Mahdollisuuden osallistua tuotannon kehittämiseen omalla ammattitaidolla
– Tehokasta tuotantoa räätälöidyillä tuotteilla asiakkaille
– Nykyaikaiset toimitilat ja toimivan Lean-tuotannon
– Kilpailukykyisen palkan työkokemuksen mukaan
– Monipuolista osaamista omaavaan henkilökunnan

Kiinnostuitko? Hae tehtävää rekisteröimällä CV:si osoitteessa www.poolia.fi ja linkitä hakemuksesi tähän tehtävään viimeistään 10.8.2023. Lisätietoja tehtävästä antaa Poolian aluejohtaja Juha-Pekka Myllykangas puh. 050 913 4065. Kaikki hakemukset käsitellään luottamuksellisesti!