Marja-Leena Heinonen

Teen Sargo Boatsilla veneiden viimeistelytöitä, esimerkiksi mali- ja lakkapintojen korjausta. Lisäksi työtehtäviini kuuluu kiillotusta, hiomista, vahausta, teippausta sekä veneiden varusteiden asettelua. Näissä hommissa olen Sargo Boatsilla viihtynyt jo lähemmäs viisi vuotta.

Peruskoulutukseltani olen maalari, jonka lisäksi olen käynyt lukuisia maalaus- ja huonekaluentisöintikursseja.

Sargo Boatsille tieni vei lehti-ilmoituksen perusteella. Tuttavani vinkkasi näkemästään ilmoituksesta ja siitä se sitten lähti. Ennen Sargoa työskentelin veneteollisuudessa 11 vuotta pintakäsittelijänä.

Tavallinen työpäiväni sisältää monenlaisia työtehtäviä, jotka ovat vaihtelevia ja fyysisiä. Meitä on pieni työporukka viimeistelyhallilla, vain kahdeksan henkilöä. Muutama sähkömies ja muutama viimeistelijä. Luonteeltaan meitä on monenlaisia

Työssäni minua motivoi se, että Sargo Boats on moderni, kehittyvä ja laadukkaita veneitä valmistava yritys.

Työ itsessään on palkitsevaa ja välillä haastavaakin. Työn tulokset ovat nähtävissä välittömästi ja kun veneen saa valmiiksi, on se aina yhtä mukava tunne!

Työnantajaani kuvailisin luotettavaksi, tehokkaaksi, laadukkaaksi sekä alaisiaan kuuntelevaksi. Mielestäni työ Sargo Boatsilla sopii kaikille, jotka pitävät käsillä työskentelystä ja ovat hyvässä kunnossa.