Marja-Leena Heinonen

Jag jobbar på Sargo Boats med båtarnas slutfinish, såsom reparation av målarfärg- och lackytor. I mina arbetsuppgifter ingår också att polera, slipa, vaxa, tejpa och utrusta båtarna. Jag har redan i närmare fem år trivts med dessa arbeten på Sargo Boats.

Till min grundutbildning är jag målare och utöver det har jag deltagit i flera målnings- och möbelrestaureringskurser.

Till Sargo Boats kom jag via en tidningsannons. En bekant till mig tipsade om annonsen och den vägen fick jag jobb här. Innan Sargo jobbade jag i 11 år som ytbehandlare inom båtindustrin.

En vanlig arbetsdag innehåller varierande arbetsuppgifter som är mångsidiga och fysiska. Arbetsteamet i slutmonteringen är litet, endast åtta personer. Några elektriker och några slutmonterare. Vi är många olika personligheter.

Jag motiveras i mitt arbete av att Sargo Boats är ett modernt företag som hela tiden utvecklas och tillverkar högklassiga båtar.

Arbetet i sig är givande och ibland också utmanande. Resultaten av arbetet syns omedelbart och det känns alltid lika skönt då båten är färdig.

Jag skulle beskriva min arbetsgivare som pålitlig, effektiv, högklassig och lyssnande. Jag anser att Sargo Boats lämpar sig för alla som gillar att jobba med händerna och är i fin form.